24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PÂNĂ CÂND SE POT FOLOSI CARDURILE DE ENERGIE?

După ce, miercuri, Poșta Română anunța că valabilitatea cardurilor pentru plata energiei expiră la sfîrșitul anului – mai exact, pe 27 decembrie – de la acea dată urmând a deveni nule, joi, ministrul Fondurilor Europene a declarat că valabilitatea acestor documente se prelungește.

Astfel potrivit realitatea.net, ministrul Fondurilor Europene, Adrian Câciu, anunță faptul că valabilitatea cardurilor de energie va fi prelungită până pe 31 martie 2024. Inițial, Poșta Română anunțase că aceste carduri sunt valabile până pe data de 27 decembrie, dar la Guvern s-a luat decizia prelungirii valabilității pentru ca cetățenii să aibă parte de sprijin în această iarnă.

”O veste bună pentru cei aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie:

În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene am obtinut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024.

Compensarea prețurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile și ne menținem angajamentele luate, așa cum e normal.”, scrie Adrian Câciu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER