27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI, VOM AVEA UN SHOPPING PARK LA GIURGIU

Shopping Park Giurgiu, centrul comercial dezvoltat de Square 7 în nordul orașului, va fi inaugurat în ultimul trimestru al anului.

Situat în Bd. Academician Miron Nicolescu, lângă stația Petrom și Școala Nr. 5, parcul comercial va avea ca ancoră un supermarket Lidl, al doilea magazin al germanilor în orașul de la Dunăre.

Noul Lidl Giurgiu va ocupa o clădire individuală, cu acces direct din bulevard, o suprafață de 2.262 mp și 110 locuri de parcare.

Shopping Park Giurgiu presupune două clădiri separate, de 2.900 mp și 5.265 mp. Toate spațiile comerciale vor avea acces din parcare. Cele două corpuri vor avea dedicate și 249 locuri de parcare.

Până acum au închiriat spații mai mulți retaileri internaționali, aflați la primele magazine din Giurgiu: Kik, Hervis, Sinsay, New Yorker, Superzoo și Noriel.

Nu este singura dezvoltare de retail din Giurgiu, Cometex, divizia imobiliară a grupului Altex, având în plan deschiderea unui centru comercial sub brandul Aurora Mall.

Square 7 deține pe plan local 26 parcuri de retail în 25 de orașe, cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 142.000 mp.

www.moneybuzz.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER