15 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PANICĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE: UN APARTAMENT A LUAT FOC PE ȘOSEAUA BUCUREȘTI (VIDEO)

Panică, la miezul nopții (n.red.: noaptea de vineri/sâmbătă), pe scara unui bloc de pe șoseaua București din municipiul Giurgiu, după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul I.

Proprietarul a simțit miros de fum și de plastic încins. Acesta era singur în casă. A reușit să iasă la timp, l-a alertat pe vecinul care locuiește în fața sa și au coborât în spatele blocului. În scurt timp, apartamentul a luat foc.

Când au ajuns echipajele de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în balcon, cât și în interiorul camerelor.

Aceștia au evacuat un bărbat, care locuiește la etajul al II-lea, la parterul blocului fiind magazine.

Proprietarul și alți trei bărbați au fost monitorizați de echipajele medicale la fața locului.

Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceștia au folosit și un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului.

În urma incendiului au fost afectați patru proprietari, cele mai mari pagube fiind în apartamentul în care a izbucnit incendiul.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, o autospecială prevăzută cu instalație pentru hidropeforare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD, două SAJ, echipaje de Poliție și jandarmi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

ATENTIE!

– Nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite. În cazul în care observaţi că priza se mişcă sau că în jurul întrerupătorului există orificii libere, cereţi ajutorul unui specialist pentru schimbarea prizei/întrerupătorului şi pentru izolarea zonei respective;

– Nu utilizaţi aparate electrice care au conductorii de alimentare uzaţi, deterioraţi sau care nu mai au ştecher;

– Nu alimentaţi mai mulţi consumatori electrici din acelaşi prelungitor, concomitent;

– Nu lăsaţi aparatele electrice sub tensiune când nu le folosiţi deoarece acestea pot fi oricând surse generatoare de incendiu;

– Verificați periodic instalaţia electrică, cu ajutorul personalului autorizat.

ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER