18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PARFUMURI CONTRAFĂCUTE CONFISCATE LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, 362 de parfumuri care erau inscripţionate cu numele unor firme consacrate și care prezentau suspiciuni de contrafacere. Produsele sus-menționate, estimate la o valoare de 73.000 lei aparțineau șoferului mijlocului de transport.

 În cursul acestei nopți, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecerea a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism, condus de un cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

Astfel, în portbagajul mijlocului de transport, dar și pe bancheta din spate au fost descoperite mai multe pungi din plastic, de culoare neagră. Acestea conţineau 362 de parfumuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că parfumurile în cauză aparțineau șoferului autoturismului, un cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

Bunurile, estimate la o valoare de 73.000lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, față de cetățeanul român se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

Roxana Popazu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER