19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PATRU ARESTĂRI ÎNTR-UN CAZ DE TRAFIC DE DROGURI, LA GIURGIU

Polițiștii Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au efectuat 5 percheziții domiciliare la locuințele a 6 persoane bănuite  de trafic de droguri și operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.      

Astfel, la data de 13.02.2020, în urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 2.200 de lei, precum și obiecte utilizate în activitatea de dozare, ambalare, comercializare.

La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu au fost conduse 16 persoane pentru audieri.

Față de 4 dintre acestea persoane a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de mare risc în vederea propriului consum.

Ulterior, față de 2 persoane a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de celelalte 2,măsura  controlului judiciar.

Produsele ar fi fost comercializate din noiembrie 2019 unor consumatori cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani.

La acțiunea au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu – anunță Poliția Giurgiu, într-un comunicat de presă.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER