17 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PATRULE DE JANDARMI LA BÂLCI, PÂNĂ LA SFÂNTA MARIA

Peste 100 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării Bâlciului tradițional de Sfânta Maria. Astfel, în perioada 10-15 august a.c. jandarmii patrulează zilnic în apropierea oborului de pe șoseaua Ghizdarului și în zona limitrofă acestuia pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală.

Pe timpul acţiunii jandarmii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta misiunile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele care decurg din încălcarea dispoziţiilor legale.

De asemenea, vor fi avute în vedere prevenirea şi combaterea faptelor contravenționale și penale în domeniile comerțului, al mărcilor şi indicaţiilor geografice, al contrabandei etc.

Având în vedere faptul că se estimează prezenţa multor cetățeni din județ la această activitate, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor:

  • să nu depăşească limitele decenţei comportamentale;
  • să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice;
  • să supravegheze comportamentul copiilor;
  • să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale;
  • să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu și Direcției Poliției Locale.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER