30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PENITENCIARUL GIURGIU ŞI DIRECŢIA DE PROTECŢIE A COPILULUI – CELE MAI MULTE OFERTE DE MUNCĂ ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ

Ca în fiecare săptămână, AJOFM a dat publicităţii listele cu locuri de muncă vacante, liste, ca de obicei, sărace în oferte. Per total, la Giurgiu şi la punctul de lucru din Bolintin sunt 243 de locuri de muncă vacante.

La Giurgiu, cele mai multe oferte vin, de această dată, de la Penitenciarul Giurgiu şi DGASPC. Astfel, Penitenciarul Giurgiu scoate la concurs 19 posturi, majoritatea -11- find de agent operativ. Se caută, însă, şi ofiţeri – psiholog, asistent social, auto, resurse umane – dar şi agenţi tehnici – agronom, educaţie, magaziner. Pentru fiecare din aceste posturi se organizează concurs.

O ofertă şi mai „bogată” are DGASPC – 43 de posturi, în cele mai diverse meserii, de la psiholog sau asistent medical şi asistent social, până la lăcătuş, fochist, bucătar, îngrijitoare sau infirmieră. Fiind vorba despre o instituţie de stat, şi pentru aceste posturi se organizează concursuri.

Din lista ofertelor de joburi valabilă pentru această perioadă mai menţionăm posturile de muncitori calificaţi sau necalificaţi, cameriste, şoferi, operator xerox, mecanic auto, agent comercial etc.

Lista completă a locurilor de muncă vacante o puteţi consulta aici:

http://spoda.directspo.ro/system/files/pagini/LMV%2019.07.2017.pdf

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER