27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PENTRU IUBITORII TEATRULUI: PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII LA „TUDOR VIANU”

Comedia este cuvântul de ordine în săptămâna 20-26 noiembrie la teatrul din Giurgiu, care ne propune cinci spectacole, după cum urmează:

Marţi, 21 noiembrie, Sala Mică, ora 19,00„CRIMA DIN ORIENT EXPRESS” (este o parodie de Felix Crainicu a romanului omonim al Agathei Christie, o abordare inedită în cheie satirică, a unui roman poliţist clasic).

Miercuri, 22 noiembrie, Sala Mare, ora 19,00„ÎNDRĂGOSTIŢII DE LA NOUĂ SEARA” de Adrian Dohotaru; regia: Mircea Creţu (este o frumoasă poveste de dragoste, avându-i în prim plan pe Ana şi Radu, doi adolescenţi ai zilelor noastre).

Joi, 23 noiembrie, Sala Mare, ora 19,00 – Teatrul din Piteşti – „OLD LOVE” de Norm Foster; regia Daniel Bucur (este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, o „iubire veche” cu un final fericit).

Vineri, 24 noiembrie, Sala Mică, ora 19,00„OMUL CARE ADUCE PLOAIA” de Richard Nash; regia: Cosmin Mircea Creţu (o poveste de succes la Hollywood, în care nu lipseşte nici comedia, nici romantismul.

Sâmbătă, 25 noiembrie, Sala Mică, ora 19,00„TREI FRAŢI GEMENI VENEŢIENI” de Antonio Mattiuzzi; regia Mircea Creţu (o poveste care respectă toate regulile comediei Dell arte, deci garantează o oră şi jumătate de hohote de râs.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER