6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PERCHEZIȚII LA CĂLUGĂRENI ȘI GHIMPAȚI, ÎNTR-UN DOSAR DE FURT CALIFICAT

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii giurgiuveni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Călugăreni și Ghimpați, județul Giurgiu, dar și în localitatea Prunaru, județul Teleorman, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, a reieșit faptul că, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, din județele Giurgiu și Teleorman, ar fi sustras, de la începutul anului și până în prezent, mai multe bunuri, constând în plase de gard aparținând parcurilor de sonde, remorcă de tractor, cositoare de iarbă, aparate de sudură, din cadrul a două societăți comerciale din comuna Ghimpați.

Prejudiciul creat este de aproximativ 70.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite mai multe bunuri, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, cei trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 11 octombrie a.c., aceștia să fie prezentați unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, polițiștilor Serviciului Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Giurgiu.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER