18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PERCHEZIȚII SIMULTANE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ, VINERI DIMINEAȚĂ. CE AU CĂUTAT POLIȚIȘTII ȘI CE AU GĂSIT LA GIURGIU?

La data de 4 octombrie 2024, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., pun în executare 316 mandate de percheziție domiciliară în toate județele țării – anunțau, vineri dimineață, reprezentanții IPJ Giurgiu.

Câteva ore mai târziu, aceștia au revenit cu date concrete despre acțiunile derulate în județul Giurgiu și rezultatele acestora:

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Giurgiu și în localitățile Dobreni, Mihăilești, Gostinari, Stoenești și Falaștoaca.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați cinci arme neletale cu țeavă lungă, două cu țeavă scurtă și 550 de diaboluri calibru 5,5 mm.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER