27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PERICOL LA GARA GIURGIU NORD! POMPIERII NU POT INTERVENI, DIN CAUZA VÂNTULUI

Pompierii giurgiuveni solicitaţi să intervină luni la Gara Giurgiu Nord după ce elemente din acoperişul clădirii gării sunt în pericol de prăbuşire nu au putut realiza misiunea din cauza vântului, în aceste condiţii în zonă fiind desemnat un responsabil care să avertizeze trecătorii, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

„Un poliţist de frontieră care îşi desfăşoară activitatea în zona Gării Giurgiu Nord a observat faptul că mai multe elemente din acoperişul clădirii, mai exact bucăţi de tablă dar şi alte elemente sunt gata să se prăbuşească, a anunţat ISU prin 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului Giurgiu, dar lucrătorii pentru situaţii de urgenţă nu au putut cala scara de lucru la înălţime din cauza vântului care bate cu viteze la rafală cuprinse între 50 şi 75 de kilometri la oră, conform avertizării ANM”, a precizat Florin Neguţ.

În aceste condiţii, sursa citată a menţionat că din partea Gării Giurgiu Nord a fost desemnat un responsabil care să avertizeze călătorii, personalul din cadrul gării sau trecătorii cu privire la pericolul desprinderii elementelor din acoperiş.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER