17 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PESTE 10.000 DE ARTICOLE PIROTEHNICE, CONFISCATE DE POLIȚIE

Miercuri dimineață, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Roata de Jos, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale și Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Roata de Jos și Gostinari.

Astfel, în urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii au descoperit la domiciliile acestora, 8.134 de articole pirotehnice, dintre care 80 de baterii de artificii, în greutate de aproximativ 180 de kg.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, în cursul zilei de 29 decembrie a.c., polițiștii Secției nr. 7 Băneasa au identificat un bărbat de 53 ani din comuna Băneasa, județul Giurgiu, care deținea articole pirotehnice fără drept la domiciliul său.

Cu ocazia verificărilor, au fost identificate 2.226 de articole pirotehnice de diferite mărci, în greutate de aproximativ 10 kg.

Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER