27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

APROAPE 350 DE OFERTE DE MUNCĂ LA BURSA PENTRU ABSOLVENŢI

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Munca Giurgiu anunţa persoanele interesate ca in data de 20 OCTOMBRIE 2017 va avea loc bursa locurilor de munca pentru absolvenţi.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:

  • in mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Miorita”

in orasul Bolintin Vale –  la sediul Bibliotecii din localitate.

“Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” reprezinta primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de munca vacante şi nu in ultimul rand, cu posibilitatea de reorientare profesionala spre o ocupaţie noua, cu şanse mai mari de angajare

Invităm persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută,  să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.

Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul absolventilor beneficiază de o serie de facilităţi/subvenţii prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, precum şi de faclităţile prevăzute de legea nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă şi de legea nr. 335/2013 privind efectuarea stagiului pentru absolvenţii de învăţământ superior.

 

De asemenea, urmare a înregistrării în baza de date ca absolvent, persoana respectivă poate beneficia  gratuit si  de serviciile oferite de agenţiile teritoriale pentru ocuparea fortei de muncă, respectiv:

  • informarea şi consilierea profesională;
  • medierea muncii;
  • formarea profesională;
  • consultanţă şi asistenţă pentru începerea unei activităţi independente sau pentru iniţierea unei afaceri;
  • completarea veniturilor salariale ale angajaţilor;
  • stimularea mobilităţii forţei de muncă.

Pana la aceasta data (17.10.2017), un numar de 37 angajatori au comunicat peste 320  locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele  domenii de activitate: comert, constructii,  hoteluri si restaurante, asigurari, etc.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER