6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PLANURI AMBIȚIOASE LA JOIȚA: REȚEAUA DE CANALIZARE EXTINSĂ, PRIN PNRR

Tot mai multe administrații giurgiuvene înțeleg că, prin depunerea de proiecte pe PNRR, pot aduce condiții mai bune oamenilor din respectivele localități.

Cel mai recent exemplu este cel al comunei Joița, iar despre acest subiect vorbește, într-o postare pe pagina sa oficială, deputatul PNL de Giurgiu Alexandru Andrei:

”Extinderea rețelei de canalizare este scopul proiectului depus astăzi de Primăria Joița pentru a obține finanțatre prin PNRR, în cadrul apelului depunere dosare de finanțare INVESTIȚIA 1 – Extinderea sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2 000 de locuitori echivalenți, prioritizate prin Planul accelerat de conformare cu directivele europene.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria comunei Bolintin Deal, cele două administrații solicitând alocarea unei finanțări de 45. 028. 426,49 lei . 

Prin implementarea acestui proiect, rețeaua de canalizare din Joița va fi extinsă la aproximativ 42 de kilometri. Proiectul a fost încărcat pe platformă marți dimineață, iar cele două administrații speră că vor obține banii necesari extinderii sistemelor de canalizare.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER