27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PLATA FACTURILOR ENEL CASH, LA CASIERIE, SISTATĂ TIMP DE 6 SĂPTĂMÂNI

Anunțul este făcut de Enel, care precizează că giurgiuvenii nu vor mai putea plăti facturile pentru energie electrică la casieria ”consacrată”:

”Magazinul Enel din municipiul Giurgiu intră în renovare începând de luni, 23 iulie, 2018, cu scopul de a pune la dispoziția clienților săi un spațiu modern, mai prietenos. Lucrările de renovare vor dura aproximativ șase săptămâni, perioadă în care magazinul își va desfășura activitatea la etajul 1 al aceleiași clădiri.

 Clienții pot vizita magazinul Enel în fiecare zi în intervalul 08.00- 16.00 pentru operațiuni comerciale, însă pe perioada lucrărilor, în locația menționată nu vor putea fi efectuate plăți ale facturilor.

Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să-și achite factura Enel pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar, prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura Enel, precum şi în secțiunea:https://www.enel.ro/enel-muntenia/ro/mai-mult-pentru-tine/modalitati-de-plata.html.

 Aceștia pot găsi informații privind evidența facturilor, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate, precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER