17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PLECATĂ DE ACASĂ DE ŞAPTE LUNI, O TÂNĂRĂ ESTE DATĂ DISPĂRUTĂ DE-ABIA ACUM

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu fac apel la cetăţeni să îi anunţe dacă au informaţii cu privire la o persoană din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, dispărută voluntar de la domiciliu la data de 10.02.2017.

STEREA DANIELA GABRIELA, fiica lui Petrică și Ionela-Mădălina, născută la data de 27.05.1998, în municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, domiciliată în sat Naipu, comuna Ghimpați, județul Giurgiu, în data de 10.02.2017 a plecat de la domiciliu, fără a înștiința familia și nu a mai revenit.

DATE SUPLIMENTARE:  Persoana a mai fost plecată de la domiciliu, fiind identificată în București, zona cartierului Militari.

SEMNALMENTE:   înălțime 1,70 metri, greutate 57 kg., păr șaten de lungime medie, fața rotundă, ochi căprui, pe obrazul drept prezintă o cicatrice cu lungimea de circa 3cm.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche pantaloni tip bluejeans, de culoare negru, cu vipușcă din vinilin negru, geacă din fâș de culoare negru cu glugă și blană artificială, ghete din piele ecologică de culoare maron cu șireturi și blană artificială la partea superioară.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER