27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PLECAȚI ÎN VACANȚĂ SPRE SAU PRIN BULGARIA? AVEȚI GRIJĂ CE PUNEȚI ÎN BAGAJE!

Nu e de glumit cu pesta porcină africană care face ravagii în ţara noastră! Nu încercaţi să plecaţi la drum în vacanţă spre Bulgaria cu carne sau produse din carne fiindcă nu puteţi face dovada certă a conţinutului acestora, iar poliţiştii de frontieră vor fi nevoiţi să vi le confişte! 

Reprezentanții Poliției de Frontieră Giurgiu spun că pe teritoriul Bulgariei este interzisă intrarea cu carne de porc şi produse alimentare care conţin carne de porc pentru consum propriu. Dacă se identifică carne de porc sau produse alimentare care conţin carne de porc, acestea se vor confisca şi se vor preda pentru distrugere. Controalele se fac în Punctul de Trecere a Frontierei Ruse-Giurgiu.

De altfel, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor a transmis într-un comunicat de presă că reaminteşte  tuturor cetăţenilor care intenţionează să tranziteze prin Punctele de Trecere la Frontieră de la graniţa cu Bulgaria, faptul că pe teritoriul acestei ţări este interzisă intrarea, din ţări membre ale Uniunii Europene, precum şi din ţări terţe, cu carne de porc sau produse alimentare care conţin carne de porc, pentru consum propriu, iar mijloacele de transport care intră pe teritoriul Bulgariei sunt supuse dezinfecţiei şi dezinsecţiei.

www.realitatea.net

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER