14 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PNL GIURGIU: ”DEMAGOGIA LIDERILOR PSD NU ARE LIMITE!”

Într-o recentă postare pe pagina oficială, liberalii giurgiuveni vorbesc despre tentativele (jalnice) ale liderilor locali PSD de a profita politic de pe urma morților de coronavirus:

”Liderii PSD Giurgiu, în frunte cu Marian Mina, încearcă să profite politic de pe urma morților de coronavirus.

Demagogia acestor oameni nu are limite, în condițiile în care ministrul Sănătății a anunțat că va veni săptămâna viitoare în Parlament pentru a explica diferențele de cifre dintre cele două platforme folosite de autorități.

Însă, liderii PSD deja ne acuză că ascundem morții, o aberație fără sens, atât timp cât parlamentarii PNL nu au acces la niciuna din cele două platforme în care specialiștii introduc datele.

Această manipulare ordinară maschează disperarea PSD față de faptul că măsurile luate de actualul Guvern au dus la scăderea numărului de cazuri, iar PSD nu mai poate capitaliza politic pe seama necazurilor oamenilor. Toate județele României sunt de-acum în scenariul verde, sub o incidență de 1,5‰ locuitori. Această evoluție favorabilă a pandemiei – căderea spectaculoasă a numărului de noi infectări – este explicată prin succesul vaccinării în marile orașe.

Sprijinul administrației locale este crucial pentru succesul unei campanii de vaccinare și trebuie să spunem că în topul vaccinării se află municipii și județe cu administrație #PNL: municipiul București, urmat de județele Cluj, Sibiu, Brașov, Constanța. De altfel, #PNL are și o decizie a Biroului Executiv prin care primarii se implică în sprijinirea vaccinării. Nu am auzit de o decizie similară a PSD. Știri despre primarii PSD au apărut doar atunci când aceștia s-au vaccinat peste rând.

Atât președintele Klaus Iohannis cât și premierul Florin Cîțu anunță relaxări, în timp ce PSD, în disperare de cauză, anunță apocalipsa. Ei vor circ, nu măsuri anti Covid, nu sprijinirea campaniei de vaccinare, nu au sprijinit niciodată lupta cu pandemia.

Ce pretenții să ai de la niște oameni care nu respectă măsurile de protejare a sănătății celor din jur?

În iulie anul trecut, Marian Mina, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, care era contactul direct al unei persoane testate pozitiv pentru coronavirus, nu a respectat carantina și a mers la birou.

Elena Dinu, protejata baronului Niculae Bădălău, a încălcat restricțiile, organizând, în februarie anul acesta, o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu.

Cele câteva sute de persoane care au protestat în martie, în Giurgiu, față de măsurile de protecție impuse în actualul context pandemic au fost mobilizate de Mihăiță Napoleon Grigore, consilier județean PSD. Într-un moment în care numărul cazurilor crescuse, un politician PSD mobiliza oamenii la proteste, desi măsurile luate erau printre cele mai blânde din Europa. Culmea tupeului, Mihăiță Napoleon Grigore a comparat mitingurile împotriva măsurilor luate de Guvern cu Revoluția din decembrie 1989.

La fel ca în era Liviu Dragnea, PSD a rămas un partid care își asumă ca mesaj oficial o teorie a conspirației. Nu le-a mers în fața românilor cu ,,statul paralel” acum ne acuză pe noi că ,,ascundem morții”.

Nici până acum liderii PSD nu au învățat că oamenii s-au săturat de minciuni…”

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER