18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE PNL GIURGIU – REACȚIE ”LA CALD” DUPĂ VOTUL MOȚIUNII DE CENZURĂ

La foarte scurt timp după anunțarea rezultatului votului moțiunii de cenzură, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu a transmis un mesaj pe pagina sa oficială:

”Majoritatea toxică constituită ad-hoc: PSD, UDMR, PRO – România a decis astăzi să saboteze interesul românilor și să dărâme Guvernul Orban, doar de frica votului popular.

Liderii acestor majorități vor un sistem de vot într-un singur tur și ignoră voința românilor. Nu le pasă decât de interesele lor, ale clicii de partid, și demonstrează, încă o dată, că nu înțeleg nimic din lecțiile democratice pe care electoratul le-a oferit în ultimul an.

Guvernul #PNL a avut responsabilitatea să își asume răspunderea, fiind conștient de riscul pe care și-l asumă. Diferența dintre noi, liberalii, și această majoritate de conjunctură constă în faptul că noi avem curajul să punem în practică dorințele românilor, ne gândim strict la interesele lor și luăm decizii în consecință.

Astăzi, am pierdut o luptă în Parlament, dar nu bătălia finală pentru drepturile și libertățile românilor și, foarte important, am câștigat încrederea lor.

#PNL va merge până la capăt pentru interesele românilor și pentru #RomâniaNormală, pentru dezvoltare, bunăstare și reformă responsabilă, atât de la București, cât și de la Bruxelles.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER