9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PNL GIURGIU: ”REGRETĂM SĂ CONSTATĂM CĂ PE CEI DE LA PSD NU ÎI INTERESEAZĂ DELOC SOARTA JUDEȚULUI!”

Îi solicităm președintelui PSD Giurgiu, Marian Mina, să explice public dacă a depus vreun efort, oricât de mic, pentru sprijinirea investiției de 300 milioane de euro în județul Giurgiu. Nu spune nimic despre asta, pentru că nu a făcut nimic pentru atragerea investitorilor în județul Giurgiu.
Din păcate, investiția se va realiza la Galați și nu la Giurgiu.
Iată încă o dovadă ca PSD este împotriva dezvoltării județului Giurgiu, prin toată acțiunea și inacțiunea PSD.
Ministrul PSD al Economiei, Florin Spătaru, a determinat și îndreptat investitorii să meargă în județul Galați, județ din care provine ministrul.
PSD Giurgiu a votat împotriva campusului dual, prin care ne-am angajat că vom califica forța de muncă necesară investiției.
Presedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, care se află la guvernare, nu a făcut nici cel mai mic demers pentru această investiție, nici la nivelul Guvernului României și nici la nivelul județului, la prefectul județului, reprezentatul Guvernului în teritoriu, care ar fi putut sprijini posibila investiție în Giurgiu.
Regretăm să constatăm că pe cei de la PSD nu îi interesează absolut deloc soarta județului Giurgiu. Spre deosebire de Marian Mina, care nu a ridicat un deget pentru această investiție, Dan Motreanu , președintele PNL Giurgiu, le-a prezentat investitorilor oportunitatea pe care o au în județul Giurgiu, le-a solicitat audiențe la primul-ministru, ministrul Energiei și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. De asemenea, Dan Motreanu a intermediat întâlnirea cu primarul municipiului Giurgiu și cu președintele CJ Giurgiu.
În urma eforturilor făcute de Dan Motreanu și de administrația liberală a județului Giurgiu, compania și-a manifestat în scris dorința de a colabora cu CJ Giurgiu și Primăria Giurgiu în vederea construirii și exploatării la Giurgiu a unei fabrici de baterii.
Ce a făcut Marian Mina? A asistat pasiv la deturnarea muncii depuse de reprezentantții PNL Giurgiu. Acum dă vina pe administrația liberală a județului, deși avizele pentru această investiție depind de ministrul Economiei, adică de avizele colegului său de partid.
Altfel spus, putem să constatăm doar bucuria și satisfacția afișată de Marian Mina pentru că investiția nu se va face în Giurgiu.
PS. Probabil dlui Mina nu i-a mers waze-ul prin București și nu a știut cum să ajungă la Ministerul Economiei ca să susțină județul Giurgiu.
PNL GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER