26 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PNL: ”ROMÂNII NU MAI POT FI PĂCĂLIȚI MULT TIMP CU SONDAJE MINCINOASE!”

După efortul depus în deturnarea Republicii Moldova de la destinul său european, regimul Putin agresează acum România, în acest război hibrid. Agenții Moscovei de la București intoxică spațiul public cu false barometre de opinie, în care candidații pro-occidentali la prezidențiale sunt subestimați.

Nicolae Ciucă era săptămâna trecută cotat la doar 6,2%, în timp ce sondajul mai apropiat de realitate de azi îl prezintă cu 19%. Din păcate pentru Rusia, românii vor ști să aleagă calea dreaptă la alegerile care se apropie. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, este un candidat orientat către structurile euro-atlantice, către prosperitate și către un viitor european sigur pentru români.

Practic, aceasta este poza de start a campaniei prezidențiale: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pe primele două locuri, urmați de Simion de la AUR.

Sondajul Avangarde confirmă ceea ce PNL spune de multă vreme: bătălia prezidențială se duce între candidatul PSD și candidatul PNL, între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Ei sunt cei mai puternici candidați prezidențiali, fiindcă reprezintă cele mai puternice partide și orientări din politica românească: stânga socialistă și dreapta liberală.

Nicolae Ciucă este singurul contracandidat de care Ciolacu se teme cu adevărat. Pe toți ceilalți contracandidați Ciolacu îi poate învinge în turul 2, fiindcă niciunul nu are în spate un partid puternic cum are candidatul liberal.

Tot efortul PSD în campania prezidențială va fi să-și aranjeze turul 2 care-i convine cel mai mult. PSD pregătește o campanie de sprijin direct și indirect pentru Simion.

Constatăm deci că PSD și Rusia își doresc același lucru: George Simion în turul 2.

Scenariul dorit de PSD și Rusia nu se va întâmpla însă. Marcel Ciolacu va intra în turul 2 cu Nicolae Ciucă și va pierde.

Sondajul Avangarde este semnalul clar, la debutul campaniei oficiale, că votanții dreptei trebuie să se coaguleze în jurul PNL și al lui Nicolae Ciucă. Doar PNL și Nicolae Ciucă pot câștiga în fața PSD și a lui Ciolacu.

Partidul Național Liberal

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER