20 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA DE FRONTIERĂ: TRAFIC RESTRICȚIONAT PE PODUL PRIETENIEI, ÎN PERIOADA URMĂTOARE

Direcția Regională ce aparține Poliției de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cu privire la faptul că în perioada 26-29.04.2021, în intervalul orar 20.00-24.00 al fiecărei zile, traficul pe „Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse va fi oprit, pentru realizarea unor lucrări de reparaţie ale  carosabilului.

De asemenea, s-a precizat faptul că pentru aceeași perioadă, în afara intervalului orar respectiv, când circulația nu este oprită, traficul în zona care necesită reparație se va desfășura pe o singură bandă de mers și va fi reglementat de indicatoare rutiere.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu, în această perioadă, să utilizezetoate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic,amintim faptul că pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro- este disponibilăaplicaţia Trafic on-line. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

 

 Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție Roxana Popazu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER