18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA GIURGIU ANUNȚĂ O NOUĂ SERIE DE PERCHEZIȚII ȘI CONFISCĂRI

La data de 27 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare cinci percheziții domiciliare, la locuințele a două femei, de 30, respectiv 46 de ani, ambele din municipiul Giurgiu.

Persoanele în cauză sunt bănuite de săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o mărcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma desfășurării perchezițiilor, la locuințele acestora au fost descoperite 650 de produse (îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri), susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 42.000 de lei, precum și 1.200 de țigarete, fără marcaje corespunzătoare.

De asemenea, polițiștii au descoperit 9 telefoane mobile, un laptop și o tabletă.

Toate bunurile descoperite au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Giurgiu.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER