20 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIȘTII DE LA RUTIER, ALĂTURI DE MOTOCICLIȘTI, LA DESCHIDEREA SEZONULUI MOTO ÎN GIURGIU

Duminică, în intervalul orar 11.00-16.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și cei ai Biroului de Pregătire Profesională au desfășurat o acțiune de pregătire a membrilor comunității moto, privind conduita preventivă în trafic, în vederea reducerii riscului rutier.

Activitatea a îmbinat pregătirea teoretică cu cea practică, iar peste 300 de motocicliști au beneficiat de informațiile și îndrumarea polițiștilor giurgiuveni, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților de manevrare a motocicletelor.

De asemenea, cei prezenți au desfășurat activități de perfecționare a motocicletelor, într-un poligon moto amenajat cu grad mediu de dificultate, pus la dispoziție de către polițiștii giurgiuveni.

Această activitate, de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicați motocicliști, urmărește atât informarea conducătorilor auto, cât și a motocicliștilor, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere în care aceștia sunt implicați, precum și creșterea gradului de responsabilizare a acestei categorii de participanți la trafic.

Respectarea legislației rutiere salvează vieți!

IJP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER