24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POMPIERII CAUTĂ COLEGI NOI: CONCURS DE ANGAJARE LA INSPECȚIA DE PREVENIRE

S-a reluat procedura de ocupare, prin încadrare directă, a postului de ofițer I la Inspecţia de Prevenire, Compartimentul Control și Activități Preventive.

Pentru detalii accesati:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2730

Cererea de înscriere și dosarul de recrutare, în volum complet, se transmit la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, până la data de 05 iulie a.c., ora 14.00.

Informații despre condițiile de participare la concurs și documentele necesare pentru constituirea dosarelor de candidat pot fi obținute de pe portalul “HUB de servicii și informații la nivelul Ministerului Afacerilor Interne”.

La accesarea https://hub.mai.gov.ro, persoanele interesate trebuie să urmeze mai mulți pași, astfel:

✔️ alegerea secțiunii “Cariera MAI” – Serviciul pentru recrutare în vederea ocupării unor funcţii vacante;
✔️ selectarea județului Giurgiu, a statutului profesional “cadru militar” și a Armei “Situații de Urgență”;
✔️ consultarea anunțului publicat, de unde se pot afla toate informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a participa la concurs.

Persoanele interesate de participarea la concurs trebuie să citească cu atenție anunțul și celelalte documente postate pe HUB și, dacă îndeplinesc toate condițiile menționate, să completeze cererea de înscriere și să pregătească dosarul de recrutare, în termenul indicat.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Giurgiu, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, telefonic, la numărul 0246/215.150.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER