18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POMPIERII GIURGIUVENI – ȘI NU NUMAI EI – SUNT, DIN NOU, ÎNDOLIAȚI

Uneori, soarta este nedreaptă și ia de lângă noi oamenii dragi mult prea devreme.

Astăzi, gândurile noastre se îndreaptă către familia sg.maj. Stănciulescu Ionuț care s-a stins la doar 36 de ani, lăsând în urmă un mare gol.

A fost un om dedicat, pasionat de tot ceea ce făcea, care a luptat până în ultima clipă pentru a trăi, dar îngerii l-au chemat în Împărăția Cerurilor, mult prea devreme.

Știm că acum se află aproape de Dumnezeu și ne rămân doar amintirile clipelor petrecute împreună, în familia salvatorilor din Bolintin Deal.

Îl vom păstra în gând așa cum îl știam: cu firea sa optimistă, veselă și gata să vină în ajutorul semenilor, în orice moment.

🙏 În aceste clipe, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în Dreapta Sa …

Drum lin către cer, dragul nostru camarad!

Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei …

Trupul neînsufleţit va fi depus astăzi, începând cu ora 15:00, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”. Acesta va fi condus pe ultimul drum, mâine, 01 septembrie, urmand să fie înmormântat, cu onoruri militare, la cimitirul Sfântul Haralambie din șoseaua Sloboziei.

Este mesajul trist transmis sâmbătă dimineață de pompierii de la ISU Giurgiu; durerea și tristețea lor este împărtășită de mulți din jurnaliștii giurgiuveni, care au avut ocazia de a-l cunoaște și de a lucra cu Ionuț.

Un moment extrem de trist și dureros, resimțit cel mai puternic de familia lui Ionuț, căreia îi transmitem sincere condoleanțe.

Și, pentru că Ionuț Stănciulescu a fost foarte iubit și apreciat, cei care l-au cunoscut s-au mobilizat și au demarat, rapid, o campanie de strângere de fonduri în sprijinul familiei îndoliate; astfel, cei care vor să ajute o pot face luând legătura cu inițiatorul campaniei, Emil Epure, directorul adjunct al GSP Giurgiu – telefon 0769.661.762.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER