27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREFECTURA GIURGIU ÎNREGISTREAZĂ ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE: NICUȘOR IACOB, REPUS ÎN FUNCȚIE DE JUSTIȚIE!

Despre ”impresionantele” realizări ale Prefecturii Giurgiu în numeroasele procese în care este implicată instituția s-a mai vorbit… și nu de bine!

Nedoritul ”palmares” al înfrângerilor din instanțe este completat de un nou proces, pierdut de Prefectură: cel cu fostul (și, de-acum, actualul) consilier județean Nicușor Iacob.

Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză, decizia judecătorilor fiind definitivă și irevocabilă.

În lungul șir de procese, încheiat cu victorie, Nicușor Iacob a fost reprezentat în instanță de colega sa consilier județean, avocatul Georgeta Mihuț.

Cîștigarea acesui proces înseamnă că, în următoarea ședință a Consiliului Județean, Nicușor Iacob își va relua mandatul de consilier, mandat pe care îl pierduse în luna februarie a acestui an, atunci când Iacob era ”gratulat” de președintele Mina cu celebrul ”Vaya con Dios”.

Iacob s-a judecat cu Prefectura și, până la urmă, a câșigat. Va fi extrem de interesantă întâlnirea dintre consilierul județean și cea cu care s-a judecat – fostul prefect Nina Carmen Crișu – care acum, după ”mazilirea” din funcția de prefect, este…secretarul Consiliului Județean.

La fel de interesant va fi de văzut cine îi va plăti, retroactiv, indemnizația lui Nicușor Iacob pe toată perioada în care acesta nu și-a îndeplinit mandatul de consilier.

Una peste alta, victoria lui Nicușor Iacob se adaugă lungului șir de procese pierdute de Prefectura Giurgiu, și, probabil, vor mai urma și altele…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER