27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREGĂTIRI PENTRU ETAPA A III-A DE VACCINARE: SE DESCHID TREI NOI CENTRE, DIN CARE UNUL ÎN MUNICIPIU

Vă informăm că începând cu data de 15 martie a.c., la nivelul județului Giurgiu, două cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul Moderna. Este vorba despre cabinetul de vaccinare din orașul Mihăilești, respectiv despre cabinetul de vaccinare din localitatea Călugăreni. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

De asemenea, în zilele următoare, în municipiul Giurgiu va fi deschis un nou centru de vaccinare pentru serul AstraZeneca. Aceasta va funcționa în foaierul Ateneului Nicolae Bălănescu și va fi destinat inclusiv persoanelor din etapa a treia (populația generală).

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numărul de suport destinat județului Giurgiu 021.414.44.46 – anunță, miercuri, Prefectura Giurgiu.

La rândul lor, reprezentanții DSP anunță că este nevoie de personal medical pentru ca noul centru de vaccinare de la Ateneul Bălănescu să poată funcționa: ”Căutam personal medical , medici și asistenți medicali cu experiență .Relații la telefon 0723600895”.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER