27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREGĂTIRI PENTRU ZIUA JANDARMERIEI LA GIURGIU

În fiecare an, pe 3 aprilie, jandarmii din întreaga țară își serbează ziua armei.

La Giurgiu, manifestările menite a marca acest eveniment au început mai devreme – adică vineri – cu revederea colegilor de Armă, astăzi pensionari:

Apropierea sărbătoririi a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române ne-a oferit astăzi, 29 martie, bucuria unei revederi pe care o aşteptăm în fiecare an cu emoţie: întâlnirea cu veteranii unităţii, acei oameni care, de-a lungul carierei militare, au reprezentat cu onoare și profesionalism Jandarmeria și au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.

Opt ofițeri cu funcții de conducere care și-au desfășurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Giurgiu au participat la activitatea organizată la sediul inspectoratului.

Întâlnirea a fost deschisă de inspectorul şef, col. Rușanu Daniel, care a prezentat următorul mesaj:

„Activitatea de astăzi este, atât pentru noi, cât şi pentru dumneavoastră, un eveniment emoţionat, mai ales că în sală sunt prezenţi ofiţeri care până de curând         şi-au desfăşurat activitatea alături de noi. De la misiuni de ordine publică, pază şi protecţie instituţională şi până la asigurarea condiţiilor optime din punct vedere logistic pentru îndeplinirea misiunilor, toate au fost activităţi pe care dumneavoastră le-aţi tratat cu responsabilitate şi le-aţi gestionat aşa cum se cuvine.

Am preluat ştafeta de la dumneavoastră şi o vom menţine la cel mai înalt nivel.

Sărbătorirea Zilei Veteranilor Unităţii – a cadrelor în rezervă – este un moment de bucurie pentru toţi cei aflaţi încă în activitate şi profit de acest prilej pentru a transmite, din partea  întregului colectiv, urările noastre de sănătate, viaţă lungă şi putere de a fi la fel de activi.  Ne bucurăm că vă avem lângă noi şi vă asigurăm că veţi găsi în foştii colegi un sprijin permanent.

La mulţi ani tuturor! La mulţi ani Jandarmeriei Române!”

La finalul activităţii, inspectorul şef a înmânat tuturor invitaţilor diplome în semn de aleasă preţuire cu prilejul aniversării de 169 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.”

Sâmbătă este programată o altă acțiune ce marchează același eveniment: Ziua Jandarmeriei, acțiune la acre sunt invitați toți giurgiuvenii:

”Cu prilejul sărbătoririi a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu organizează o serie de activităţi dedicate celor care vor să cunoască îndeaproape activitatea instituţiei.

Astfel, giurgiuvenii sunt așteptați sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 11.00, în parcul Mihai Vitezul din municipiul Giurgiu, unde jandarmii le vor prezenta ținuta militară, materialele de comunicaţii, intervenţie şi protecţie pe care le folosesc în misiuni, dar și câinii de serviciu.

Invităm cetățenii să fie alături de noi la acest moment aniversar.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER