19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE ASTRA GIURGIU – REACȚIE LA ȘTIRILE FALSE LEGATE DE NOUL PRIMAR ȘI SOARTA CLUBULUI GIURGIUVEAN

Clubul nostru salută declarațiile noului edil al Municipiului Giurgiu, domnul Adrian Anghelescu, potrivit cărora sportul, fotbalul, clubul Astra, vor fi pe lista de priorități a administrației locale giurgiuvene.

Este trist că practicile politice, de manipulare prin presă, au fost imediat puse în aplicare și în cazul clubului Astra, imediat după succesul domnului Angelescu în alegerile locale fiind lansate tot felul de știri false cu privire la intențiile sale în domeniul sportului.

Îl felicităm pe domnul Anghelescu pentru reușita politică și suntem siguri că va reprezenta un partener de dialog, de colaborare, iar imaginea municipiului Giurgiu va fi una pozitivă și datorită reprezentării sale fotbalistice și a aportului adus de societatea noastră, așa cum se întâmplă de ani buni.

Președinte executiv

Dănuț Coman

Chiar a doua zi după alegerile locale, în presa națională de profil aărea o știre conforma căreia noul primar de Giurgiu ar avea de gând să ”gonească” Astra din oraș.

Întrebat de colegii de la giurgiuveanul.ro despre această intenție, primarul Adrian Anghelescu a precizat că nu a făcut niciodată o astfel de declaraţie presei.

„Voi face tot posibilul să susţin echipa Astra cu tot ceea ce presupune acest lucru. Mai mul decât atât, voi înfiinţa şi finanţa şi centrul de copii şi juniori Astra Giurgiu”, a declarat, pentru cotidianul „Giurgiuveanul”, noul edil şef al municipiului Giurgiu.

Colegii de la giurgiuveanul.ro mai notează că administrația locală va finanța, în continuare, clubul Dunărea.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER