18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE DAN MOTREANU: ”PNL GIURGIU SPRIJINĂ NOMINALIZAREA LUI LUDOVIC ORBAN CA PREMIER”

Organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu îl sprijină pe Ludovic Orban pentru funcţia de premier şi liberalii sunt pregătiţi pentru formarea unui nou guvern, dar, în mod normal, ar trebui să fie alegeri anticipate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

„Cel mai slab Guvern din ultimii 30 de ani pleacă acasă prin lupta şi voinţa Partidului Naţional Liberal şi a preşedintelui Klaus Iohannis, dar nu este îndeajuns. Este momentul ca acest partid nociv, PSD, să nu mai intre în Parlamentul României iar acest lucru poate fi realizat doar prin votul românilor. Miza este reconstrucţia României! Miza este o Românie normală! Trebuie sa-i felicit şi pe colegii parlamentari care reprezintă alte formaţiuni politice şi care au înţeles ca trebuie sa se încheie această perioadă tristă de distrugere, ură şi divizare prin care România a trecut. Bucuria Partidului Naţional Liberal este, totuşi, limitată de presiunea responsabilităţii’, a declarat Dan Motreanu.

El spune ca România are nevoie sa aibă în actul de guvernare corectitudine, cinste, competenţă, seriozitate şi proiecte raţionale care sa fie gândite strict în interesul cetăţeanului iar PNL îşi doreşte şi poate să asigure acest lucru.

„Organizaţia judeţeană Giurgiu îl sprijină pe preşedintele partidului, Ludovic Orban, pentru funcţia de premier, aşa cum forurile statutare ale PNL au decis deja. Azi, România nu este într-o poziţie foarte bună după un guvern care a prăduit veniturile statului, dar PNL este pregătit să îşi asume guvernarea şi să îndrepte lucrurile. Evident că un nou guvern ar trebui format în jurul PNL iar prima opţiune de colaborare este cu USR dar, totodată, cred că, în mod normal, ar trebui sa fie alegeri anticipate, să luăm un nou vot pentru a ne legitima în faţa alegătorilor”, a încheiat Dan Motreanu.

El spune că şi echipa organizaţiei PNL Giurgiu are oameni bine pregătiţi care ar putea face parte din noul guvern, dar deocamdată nu au fost făcute propuneri în acest sens.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER