18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE DUMITRU BEIANU, DESPRE PLANURILE CONSILIULUI JUDEȚEAN ÎN 2022

”Avem în față un an plin de provocări, iar una dintre priorități este dezvoltarea regională echilibrată. Însă principala provocare pentru perioada care urmează este să reusim o absorbție cât mai bună a fondurilor europene” – notează președintele CJ, Dumitru Beianu, pe pagina sa oficială.

Acesta detaliază:

”La conferință de presă de la CJ am vorbit și despre bugetul pe anul 2022, care a fost publicat spre consultare. Așteptăm opinii, propuneri, comentarii, eventuale critici pe marginea lui.

Foarte multe proiecte, toate domeniile abordate (infrastructură, sănătate, educație, asistență socială), numeroase “premiere” în peisajul giurgiuvean, dintre care enumerăm apariția unui centru pentru hipoterapie destinat copiilor cu afecțiuni din spectrul autist și nu numai, centre de zi pentru copii din familii vulnerabile, piste pentru biciclete și semafoare pietonale în mediul rural, până la construirea unui adăpost cu dispensar veterinar și spații de cazare pentru toate categoriile de animale maltratate, adăpost întins pe două hectare, la ieșirea din Giurgiu, spre Slobozia.

Am asigurat, totodată, reprezentanții presei că vom susține financiar toate publicațiile independente pe care le rugăm să promoveze activitățile administrației locale, fără să ocolească tonuri critice atunci când descoperă inerente carențe și greșeli în activitatea noastră.

Probabil vor fi și erori de îndreptat și nu ne deranjează niciun comentariu critic!

Aceeași rugăminte o adresez, în numele colegilor, întregii comunități giurgiuvene. Avem nevoie, deopotrivă, de aprecieri care să mobilizeze energiile fiecărui angajat, așteptăm și criticile care să ne ajute să devenim mai buni, mai performanți, mai utili comunității!”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER