18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREȘEDINTELE PNL GIURGIU, DAN MOTREANU: ”O MAJORITATE TOXICĂ, IRESPONSABILĂ ȘI RUPTĂ DE REALITATE A DEMIS UN GUVERN LIBERAL…”

”80% dintre români cer alegerea primarilor în 2 tururi. Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament este o lovitură dată acestor români! O majoritate toxică, iresponsabilă și ruptă de realitate a demis un Guvern liberal care a cerut și va continua să lupte pentru democrație, reformă și dreptul românilor de a alege.

În fiecare zi de guvernare, #PNL a demonstrat că este aproape de români, că înțelege nevoile reale ale oamenilor și lucrează pentru a îndrepta dezastrul lăsat în urmă de Guvernul Dăncilă și PSD.

#PNL a adus un echilibru în buget, astfel încât să poată fi plătite și pensiile și salariile, și toate celelalte indemnizații sociale. Asta după ce PSD a falsificat bugetul țării și NU a prevăzut sumele necesare pentru plata pensiilor și salariilor pentru ultimele luni ale anului trecut.

#PNL a eliminat supra-acciza la carburanți, pe care PSD a introdus-o, obținând cel mai mic preț la carburanți din Uniunea Europeană.

#PNL a adoptat un act curajos de reformă liberală a sistemului de sănătate, deschizând competiția în sistemul de sănătate și oferind pacienților posibilitatea să aleagă spitalul în care vor să se trateze gratuit.

#PNL a rezolvat problema transportului școlar, în vreme ce pentru PSD au fost mai importante interese mafiilor locale decât siguranța copiilor și accesul la educație.

#PNL a construit un buget realist pentru 2020, în care a inclus creșterea pensiilor de la 1 septembrie 2020, un efort bugetar de 16 miliarde de lei, a salariilor de la 1 ianuarie, dar și a investițiilor la peste 50 de miliarde de lei.

#PNL a asigurat respectarea dreptului de proprietate al mediului privat și a eliberat sumele care li se cuveneau de drept firmelor, sechestrate de PSD, din TVA, din concediile medicale, cu scopul de a adânci minciuna în privința deficitului bugetar.

Nu ne vom opri aici! Vom continua lupta pentru români și România și vom trimite PSD în opoziție, acolo unde le este locul! Vremea aparatului de stat umflat cu pile și sinecuri politice a trecut!

România are nevoie în continuare de un Guvern liberal, curajos și responsabil care să susțină democrația și libertatea de a alege, nu să le lovească.

#PNL #RomâniaNormală” – este mesajul transmis de președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, după moțiunea de cenzură de miercuri.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER