18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMA NOAPTE DE IARNĂ AUTENTICĂ – ACCIDENTE ”LA FOC AUTOMAT” PE ȘOSELELE DIN JUDEȚ

Trei accidente au fost înregistrate vineri noapte pe șoselele din județ, două dintre acestea, la mai puțin de o jumătate de oră unul de altul.

Potrivit salvatorilor de la Detașamentul de Pompieri Bolintin, care au intervenit în toate cazurile, primul accident a fost semnalat în jurul orei 22.45, la Malu Spart, acolo unde un autoturism în care erau trei persoane s-a răsturnat. Până la sosirea pompierilor (care s-au deplasat cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, fiind însoțiți și de un echipaj al Ambulanței), toate cele trei persoane reușiseră să iasă din mașina răsturnată, refuzând, apoi, să fie transportate la spital.

După circa 15 minute, la 112 era anunțat un alt accident rutier, asemănător cu cel de la Malu Spart: o altă mașină răsturnată, de data aceasta, la Ghimpați. În mașină erau două femei, care, ca și în cazul accidentului de la Malu Spart, au reușit să iasă singure din mașină, însă au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean Giurgiu.

Și tot vineri noapte, aceiași pompieri ai Detașamentului Bolintin au mai intervenit la un accident rutier, pe Autostrada A1, accident soldat cu două victime (neîncarcerate), ce au fost preluate de SMURD București.

foto: Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER