18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ A VENIT CU SURPRIZE PLĂCUTE PENTRU ELEVII ȘCOLII ”SAVIN POPESCU”

”Pregateste un ghiozdan cu cele necesare in gimnaziu, iar un copil dornic sa invete va incepe anul scolar fericit!

Campania sociala ” Gesturile mici, fac oamenii mari!” are ca scop strangerea de ghiozdane cu rechizite pentru elevii structurii Scoala Gimnaziala „Savin Popescu” din cadrul Liceului Tehnologic „Ion Barbu”, copii dornici sa invete, insa pentru care posibilitatile materiale sunt limitate.

Vino alaturi de noi si vei aduce un zambet pe chipul copilasilor care vor beneficia de rechizite!”

Așa a început campania socială derulată de Asociația pentru Educare și Dezvoltare Socială ”Mașa”, o campanie inițiată de directorul unității de învățământ, prof. Mihaela Cîrjaliu.

Și, în mai puțin de două săptămâni, giurgiuvenii cu suflet au răspuns ”prezent”, astfel că luni, la deschiderea anului școlar, peste 200 de elevi ai școlii nr. 6, proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, s-au bucurat să primească ghiozdane pline cu rechizitele necesare noului an școlar, dar și dulciuri și sucuri, iar prima zi de școală a fost una ”de poveste”, în care copiii s-au întâlnit cu personaje de desene animate, ce le-au făcut celor mici o primire ”de zile mari”.

Printre cei ce au răspuns cu inima deschisă apelului lansat de Asociația ”Mașa” s-au numărat Cabinetul de avocatură Mădălina Andrei, deputatul Alexandru Andrei, AMM, cofetăriile Dyas Flavour și Poveste Dulce, Corina Falan Sport Gym, Bianca Calea Photography, Kids Sports, Penitenciarul Giurgiu, Magazinul Șic, Salon Iulia Style, Inner Wheel și Palas SRL.

Pe lângă surprizele pregătite de sponsorii inimoși, elevii Școlii Savin Popescu au primit și tricouri personalizate, cu sigla Liceului ”Ion Barbu”.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER