16 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMA ZI DE TESTARE A ELEVILOR – ZERO CAZURI DEPISTATE ÎN JUDEȚ

Niciun elev sau cadru didactic din judeţul Giurgiu nu au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus, luni, în urma aplicării testelor antigen rapide pentru toţi elevii şi toate cadrele didactice din judeţ.

„Niciun elev şi niciun cadru didactic din judeţul Giurgiu nu au raportat un test pozitiv la coronavirus în urma primei testări în masă, a tuturor elevilor şi cadrelor didactice din judeţul Giurgiu”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu, Teodora Nicolau.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, în judeţ sunt înregistraţi 34.883 de elevi. Pentru judeţul Giurgiu au fost distribuite 81.500 de teste rapide antigen non invazive care vor fi aplicate în perioada 6-10 decembrie în zilele de luni şi joi pentru toţi elevii şi cadrele didactice din judeţ.

În judeţul Giurgiu, 99 la sută dintre şcoli au ales ca testele să fie făcute acasă.

Doar două şcoli din judeţ, din Băneasa şi din Gogoşari, mai desfăşoară orele on- line, iar în restul cursurile se desfăşoară cu prezenţă fizică.

În 14 unităţi şcolare dintre cele 190 existente în judeţ rata de vaccinare este de sută la sută, iar nouă unităţi şcolare rata de vaccinare este zero.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER