27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMAR LIBERAL AMENINȚAT CĂ VA FI OMORÂT CU O COASĂ, SUB PRIVIRILE BINEVOITOARE ALE POLIȚIEI (VIDEO)

Seara de Înviere a fost una foarte agitată în Vedea, mai exact în centrul localității, acolo unde un sătean, extrem de ”supărat” – nu se știe pe cine și de ce, dar se știe că era bine amețit de aburii alcoolului – a început să ”fluture” o coasă, amenințând pe oricine îi apărea în cale. Printre cei amenințați se află și primarul comunei, Marian Țaga, care, aflând despre scandal, venise la fața locului să încerce să calmeze spiritele.

Evident, prima reacție a martorilor a fost să cheme Poliția. Iar Poliția a venit, a văzut și… cam atât!

Filmările camerelor de supraveghere din zona în care s-a petrecut incidentul arată foarte clar că polițiștii din comună, veniți la fața locului, au stat mai bine de o jumătate de oră și pur și simplu au privit ”desfășurarea de forțe” a săteanului, care, deloc intimidat de oamenii legii, și-a continuat – imperturbabil – ”recitalul”, fluturând coasa și amenințând în stânga și în dreapta.

După o vreme, polițiștii au ajuns, probabil, la concluzia că nu pot interveni singuri, așa că au chemat ajutoare, iar la fața locului au ajuns, în final, patru echipaje de Poliție. Totul, în zadar, pentru că nimeni nu se punea cu ”viteazul” ce continua să terorizeze oamenii din zonă.

A fost nevoie să ajungă acolo un echipaj al Jandarmeriei, care l-a imobilizat, până la urmă, pe scandalagiu, Poliția nefăcând altceva decît să asiste, ca simplu spectator, la scandalul din Vedea.

De menționat că polițiștii care au intervenit fac parte din Secția 5, o secție al cărui șef a demisionat, în urmă cu câteva zile, la presiunile șefilor din Poliția Municipiului Giurgiu, după ce a avut îndrăzneala să încerce să spargă ”caracatița” patronată de adjunctul șefului Poliției Municipale…

Sigur că acum va urma, cel mai probabil, o anchetă internă a conducerii IJP, care ar trebui să stabilească cum și-au îndeplinit atribuțiile polițiștii care au intervenit la Vedea, însă acei polițiști nu trăiesc în Vedea, iar oamenii de acolo încep să se teamă – pe bună dreptate – pentru siguranța și viețile lor, întrebându-se cine îi poate apăra de astfel de agresiuni, dacă Poliția doar stă și se uită, fără să ridice un deget…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER