13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMĂRIA GIURGIU – APEL PENTRU DONAȚII ÎN SPRIJINUL REFUGIAȚILOR

Într-o postare pe pagina oficială, reprezentanții Primăriei fac un apel către giurgiuveni:
”Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă Giurgiu are în continuare nevoie de sprijinul oamenilor generoşi şi cu posibilităţi financiare
În contextul conflictului izbucnit în Ucraina, mai mulţi refugiaţi aflaţi în tranzit au fost cazaţi la Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă de la Giurgiu Nord.
Graţie mai multor persoane cu suflet, Direcţia de Asistenţă Socială a reuşit să asigure acestor persoane necăjite tot confortul, însă nevoile Centrului şi ale Cantinei sunt foarte mari, în condiţiile în care, în perioada următoare este posibil să ne confruntăm cu un val mare de emigranţi ucrainieni.
Facem apel către toate persoanele cu posibilităţi financiare să doneze către Direcţia de Asistenţă Socială produse alimentare ( persiabile şi neperisabile) şi de igienă, astfel încât să poată fi creat un stoc necesar asigurării condiţiilor optime pentru refugiaţi.
Giurgiuvenii care vor să doneze sunt rugaţi să apeleze la următoarele numere de telefon: 0760 917 817 şi 0733 364 255.
Primăria municipiului Giurgiu mulţumeşte tuturor celor care au donat, familiei Butnariu, domnului senator Toma Petcu, familiei Iordache şi altor giurgiuveni care au înţeles că doar prin eforturi comune putem reuşi să venim în sprijinul acestor oameni greu încercaţi de soartă.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER