19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMĂRIA GIURGIU REIA DISTRIBUIREA ALIMENTELOR ȘI PRODUSELOR DE IGIENĂ DE LA U.E.

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu a recepționat astăzi, 2844 de pachete alimentare și de igienă de la Uniunea Europeană, care vor fi distribuite giurgiuvenilor ce fac parte din categoriile defavorizate.

Distribuirea va fi realizată, începând cu data de 4 martie 2021, pentru beneficiarii venitului minim garantat (ajutor social) și beneficiarii alocațiilor pentru susținerea familiei, astfel:

– Locație – Piața de Pește (Aleea Plantelor);

– Interval orar 08:00-15:30;

Atașat copiei cărții de identitate a titularului, beneficiarii alocațiilor pentru susținerea familiei trebuie să prezinte copii ale documentelor de identitate ale membrilor familiei, respectiv certificat de naștere sau carte de identitate, după caz.

Începând cu data de 15 martie, începe distribuirea pachetelor pentru persoanele cu handicap grav și accentuat (gradul I și II).

Locația și intervalul orar rămân neschimbate, iar beneficiarii trebuie să se prezinte cu o copie a certificatului de încadrare în gradul de handicap, document ce va rămâne la dosar – anunță reprezentanții Primăriei, pe pagina oficială a instituției.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER