6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMĂRIA PUNE PUNCT ASFALTĂRII STRĂZILOR DE PĂMÂNT ŞI PIATRĂ DIN ZONA CLOPOTARI

Programul de asfaltare a străzilor de pământ și piatră din zona Clopotari, început în luna iunie a acestui an, se apropie de final. Zilele acestea se lucrează la ultimele străzi din această zonă, mai exact, joi, 14 decembrie, s-a asfaltat str. Clopotari – tronsoanele 1 și 2 și s-a început str. Dudului, iar vineri, 15 decembrie, sunt programate str. Puișor și porțiunile rămase din str. Dudului, fdt. Viespilor și str. Orhideelor.

Vom finaliza zilele acestea ultimele două străzi rămase neasfaltate în zona aproape centrală a municipiului. Vreau să îmi cer scuze cetățenilor acestor zone, pentru că de 27 de ani stăteau la nivel de piatră, pământ, noroi, creând disconfort. Acum a venit și momentul dumnealor. Ele erau în program, după ce s-au făcut toate racordările la utilități (apă, canal, gaz, canalizare pluvială). Am reușit să finalizăm și acest proiect, să închidem la sfârșitul anului și ultima redută în municipiul Giurgiu de străzi neasfaltate și urmează să începem din martie-aprilie, când timpul ne va permite, zona din Ramadan, (…) cei 27 de kilometri de străzi de piatră și pământ”, a precizat primarul Nicolae Barbu.

Programul de asfaltare a străzilor din zona Clopotari, finanțat de la bugetul local, a cuprins str. Cărămidarii Vechi, str. Clopotari – tronsoanele 1, 2, 3 și 4, str. Dudului, fdt. Dudului, intr. Apusului, str. Puișor, fdt. Viespilor – tronsoanele 1 și 2 și str. Orhideelor. În primăvara anului viitor vor fi demarate cele două mari proiecte de asfaltare a străzilor de piatră și pământ, din Zona 1 (între Soseaua Sloboziei, Soseaua Alexandriei, pâna la Strada Oltului) și Zona 2 (delimitată de şos. Bălănoaiei şi Cărămidarii Noi, şos. Alexandriei şi şos. Ghizdarului), finanțate de la Guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală – menţionează reprezentanţii Primăriei, pe pagina oficială a instituţiei.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER