27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMARII DIN JUDEȚ, DESPRE REVENIREA NINEI CARMEN CRIȘU CA PREFECT: ”O CIORBĂ REÎNCĂLZITĂ, CE NU MAI POATE FI GUSTATĂ!”

Dacă, de obicei, ceremoniile de investire a prefectului ori subprefectului erau marcate de formalism și festivism, niciunul din participanți neîndrăznind să iasă din tiparele acestui gen de eveniment, ceremonia desfășurată miercuri, la sediul Prefecturii, cu ocazia revenirii (a câta oară…) pe funcția de prefect a Ninei Carmen Crișu a fost … altfel.

Asta pentru că unul din primarii prezenți în sală a îndrăznit să spună în fața tuturor ce gândește despre revenirea Ninei Crișu în fotoliul de prefect. Iar aprecierile lui Jipa nu sunt deloc elogioase, comparând această revenire cu o ”ciorbă reîncălzită”.

Adresându-se secretarului de stat în MAI, care a reprezentat Guvernul la ceremonie, Jean Jipa a spus:

„Îi puteţi transmite un mesaj doamnei Viorica Dăncilă? Dacă domnia sa crede şi apreciază că o supă reîncălzită la Giurgiu ar mai putea fi gustată de primarii din judeţ şi de celelalte oficialităţi?

Şi să îi mai transmiteţi încă ceva! Să nu se bazeze pe recolte atunci când seamănă, că până la recoltare, va mai fi de trecut timp. Adică nu ne poate arunca nişte seminţe ale unei culturi pe care a întors-o o dată!”.

Încercarea oficialului de la București de a tempera criticile primarului Jipa nu a avut succes, astfel că edilul și-a continuat mesajul către premierul Dăncilă:

„Eu am susţinut-o pe doamna premier, la Sala Palatului, cu exact obligaţiile pe care le-am avut prevăzute de lege şi de partid, mi s-au cerut o sută de persoane, eu am venit cu 150!”

Așadar, noul mandat al prefectului Crișu pare a porni cu stângul, incidentul de la ceremonia de miercuri demonstrând ”sentimentele” unora dintre primarii din județ față de aceasta. Și, cu siguranță, au și motive să nutrească astfel de sentimente…

Rămâne de văzut cum vor evolua relațiile dintre prefectul Crișu și primari, mai ales în perspectiva pregătirii apropiatelor alegeri europarlamentare.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER