18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMARII PSD DIN JUDEŢ – ÎNTÂLNIRE INFORMALĂ CU LIDERII ŞI PARLAMENTARII PARTIDULUI

Vineri după-amiază, primarii PSD din judeţ s-au întâlnit, într-un cadru destins, cu liderii partidului şi cu parlamentarii PSD de Giurgiu.

Deşi a fost o întâlnire informală, nu au lipsit discuţiile serioase, mai ales că alături de aleşii giurgiuveni s-a aflat şi preşedintele executiv PSD, senatorul Niculae Bădălău. Acesta a ţinut să le împărtăşească primarilor noutăţi din activitatea Guvernului, dar şi din cea parlamentară.

„Săptămâna viitoare vom afla care sunt proiectele finanţate, la nivel naţional, pe OG 28. Primăriile din judeţul Giurgiu au depus 240 de proiecte şi sper să le căştigăm pe toate! Ne dorim să deschidem şantiere pentru reţele de canalizare în absolut toate localităţile judeţului, iar celor care nu pot lucra cu Apa Service le spun că există discuţii cu RAJA Constanţa, cel mai mare operator de apă şi canalizare din ţară.

De asemenea, nu uitaţi că există şi multe programe cu finanţare europeană pentru investiţii în localităţile pe care le conduceţi, oportunităţi ce trebuie exploatate”, le-a spus preşedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Bădălău, primarilor prezenţi la întâlnirea de vineri după-amiază.

foto: giurgiu-net.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER