13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRINȘI LA FURAT DE MOTORINĂ DIN TIRURI, TREI TINERI AU FOST ”CAPTURAȚI” DE POLIȚIE DUPĂ O URMĂRIRE ÎN NOAPTE

La data de 14 iulie a.c., ora 01.38, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane, aflate într-un autoturism, încearcă să sustragă motorină de la tirurile aflate pe str. Gloriei, din municipiul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi desfăcut capacele rezervorului unui tir pentru a sustrage motorină.

Polițiștii au procedat la urmarirea și oprirea autoturismul, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, iar după ce au legitimat conducătorul auto și pasagerii, s-a constatat faptul că, aceștia aveau în portbagaj mai multe bidoane și un furtun, în care urmau să depoziteze motorina sustrasă.

Totodată, conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din localitatea Letca Nouă nu poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Judecătoriei Giurgiu au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi tineri de 17 ani și unul de 19 ani, toți din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu.

La data de 14 iulie a.c., cei trei tineri au fost reținuți și introduși în C.R.A.P. Giurgiu, iar astăzi, aceștia vor fi prezentați procurorului de caz, cu propuneri procedurale –  anunță, vineri, reprezentanții IPJ Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER