18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PROIECT INOVATOR DE DESIGN INTERIOR – RĂȘINĂ EPOXIDICĂ SI SENZORI TOUCH – LANSAT DE UN TÂNĂR ANTREPRENOR GIURGIUVEAN

Un tânăr antreprenor din Giurgiu, aflat la început de drum, lansează un proiect revoluționar care îmbină tradiția prelucrării lemnului masiv cu tehnologia modernă.

Tânărul se numește Cezar Udrea (Arhitect/Art Director), iar împreună cu Petru Alexandru Cotfas (inginer cu experiență în proiectare 3D, automatizări industriale și management de proiect) au înființat Proiectul 024.
Ideea lor combină măiestria tradițională a prelucrării lemnului masiv cu tehnologia modernă, utilizând rășină epoxidică și senzori touch pentru controlul luminilor.

Prin această fuziune de materiale naturale și tehnologie de ultimă oră, piese de design care aduc un plus de funcționalitate și estetică oricărui spațiu. Fiecare produs este realizat cu grijă, având un design personalizat, menit să inspire și să transforme orice locuință într-o oază de eleganță modernă.

Proiectul a ajuns în finala Imperiul Racilor by Pescobar și poate fi votat aici https://www.youtube.com/channel/UCE5jEsorqcOTcBMuNWnAH-w/community?lb=Ugkxz0ADOzSpfn4xrzPw2L6oCyPHTsrHD66r, iar pentru a duce visul lor până la capăt au nevoie de cât mai multe voturi pentru a reuși.

Orice vot contează și îi va ajuta să promoveze inovația și designul românesc pe o nouă treaptă!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER