23 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PROTESTUL ANGAJAȚILOR DIN FINANȚE NU A AFECTAT ACTIVITATEA TREZORERIEI LA GIURGIU

Cei aproximativ două sute de sindicalişti din Finanţe Giurgiu au participat vineri la un protest spontan faţă de noile prevederi salariale.

Ei au asigurat activitatea în Trezorerie pentru ca angajaţii de la spitale, şcoli, poliţie, primării care au de primit salariile în aceste zile să îşi poată ridica banii.

„Suntem solidari cu colegii noştri din toată ţara, finanţiştii de la Giurgiu au ieşit în faţa instituţiei într-un protest spontan, după care ne-am retras pe holurile instituţiei unde a continuat protestul. Totodată, am asigurat, conform legii, activitatea Trezoreriei, pentru că angajaţii care trebuia să îşi primească salariile să îşi poată ridica banii. Nu puteam lăsa spitalul, şcolile, poliţia şi primăriile fără salarii, sunt bugetari ca şi noi, dar din patru ghişee a fost deschis un singur ghişeu’, a declarat vineri, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului din Finanţe Giurgiu, Petre Pană.

El spune că toţi angajaţii din finanţe aşteaptă rezultatul negocierilor, iar în funcţie de rezultat vor continua sau nu protestele şi după minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Sfintei Maria.

În cadrul Direcţiei de Finanţe Giurgiu lucrează 260 de persoane dintre care peste 160 sunt membri de sindicat.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER