18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PROXENETĂ DIN FRĂTEȘTI, ARESTATĂ DUPĂ DOI ANI DE ”ACTIVITATE” (VIDEO)

La data de 8 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare, în municipiul Giurgiu, două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar de proxenetism.

În fapt, o tânără, de 29 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, este cercetată că, în perioada august 2022 – prezent, ar fi înlesnit în mod repetat practicarea prostituției în municipiul Giurgiu, de către mai multe fete, obținând astfel foloase patrimoniale în mod injust.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperiți și ridicați 7.900 de euro, despre care există suspiciunea că ar reprezenta bani falși și mai multe sisteme informatice.

La aceeași dată, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânăra în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore.

Astăzi, 9 august, aceasta va fi prezentată unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER