13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PROXENEȚI ARESTAȚI LA GIURGIU

La data de 17 decembrie a. c. polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar care vizează infracțiunea de proxenetism.

În fapt a fost documentată activitatea infracțională a cinci persoane bănuite că înlesneau practicarea prostituției de către mai multe fete, unele fiind chiar concubinele acestora.

Perchezițiile au fost efectuate în municipiul București, județele Giurgiu, Dâmbovița și Călărași, la acțiune participând și polițiști din cadrul structurilor respectivelor unități de poliție.

În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate diverse sume de bani și alte mijloacele materiale de probă, fiind conduse la sediul poliției cinci persoane față de care s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

La data de 18.12.2020 Judecătoria Giurgiu a dispus față de cele cinci persoane reținute măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale – anunță reprezentanții IJP Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER