27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PROXENETISMUL ÎN EUROPA A FOST O MESERIE RENTABILĂ PENTRU TREI SĂTENI DIN COMANA; ACUM S-A TERMINAT… ÎN AREST!

La data de 16 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Giurgiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare, în județele Giurgiu și Alba, 3 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar care vizează infracțiunea de proxenetism.

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe fete, pe teritoriul mai multor state europene și al României, în scopul de a obține foloase patrimoniale în mod injust.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, de 27 de ani, din comuna Comana, județul Giurgiu, în prezent aflat sub măsura arestării preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă și violare de domiciliu, ar fi coordonat activitatea infracțională, cu sprijinul unei femei, de 46 de ani și a unui bărbat, de 50 de ani, ambii din comuna Comana.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate diverse sume de bani și înscrisuri, precum și un pistol, calibru 6 mm.

La data de 16 mai a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia în cauză și bărbatul, de 50 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, au fost reținuți, pentru 24 de ore.

La data de 17 mai a.c., atât aceștia, cât și bărbatul, de 27 de ani, aflat sub măsura arestării preventive, vor fi prezentați unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER