15 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RĂMÂNE ȘUMUDICĂ LA ASTRA?

Președintele clubului de fotbal Astra Giurgiu, Dănuț Coman, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că a început negocierile pentru prelungirea contractului antrenorului Marius Șumudică, scadent la finalul actualei ediții de campionat.

„Șumudică este primul antrenor cu care negociem. Discutăm despre prelungirea contractului său. Nu ar fi corect să negociem cu alt antrenor, deși am văzut prin presă că se spune că discutăm cu (Nicolae) Dică sau alții. Noi am început negocierile de prelungire cu Șumudică, vom vedea dacă vom ajunge la un numitor comun. Dacă el nu mai voia să stea la Astra din vară, aceste negocieri cu el nu începeau”, a spus oficialul.

Coman a adăugat că Șumudică este dorit în continuare la conducerea tehnică inclusiv de patronul clubului, Ioan Niculae: „Din moment ce negocierile au început, vă dați seama că și patronul Ioan Niculae și-l dorește în continuare pe Șumudică. Altfel nu puteam să începem discuțiile”.

Marius Șumudică, antrenor care anul trecut a câștigat primul titlu de campioană din istoria formației Astra Giurgiu, a intenționat în mai multe rânduri să demisioneze pe parcursul acestui sezon din cauza unor divergențe cu conducerea clubului. Ulterior, el a declarat că mai rămâne în funcție doar până în vara acestui an, când îi expiră contractul.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER