27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„RECIDIVĂ” DE BUN AUGUR ÎN SPAŢIUL CULTURAL LOCAL

În urmă cu doi ani, spre sfârşitul lui 2015, era lansat un volum inedit, ce reunea locuri mai mult sau mai puțin cunoscute, fiecare ilustrat printr-un scurt istoric, dar și de o fotografie reprezentativă –  toate din Giurgiu. Autoarea volumului este Gigica Peptănaru, un nume tot mai cunoscut printre giurgiuveni.

Volumul său de debut a fost bine primit de public, ceea ce a încurajat-o pe autoare, care „recidivează” acum, lansând cea de-a doua carte, tot cu şi despre Giurgiu: „Pe urma paşilor pierduţi”.

După o lungă perioadă de documentare, de căutări prin mii de documente – toate despre Giurgiu – Gigica Peptănaru a pus, din nou, cap la cap poveşti, istorii şi amintiri inedite despre locuri, monumente, evenimente şi oameni care au însemnat ceva în istoria oraşului Giurgiu.

Lansarea oficială a noului volum este programată vineri, la ora 11.00, le sediul Biblotecii Judeţene, de lângă Primărie, iar giurgiuvenii dornici să afle chiar de la autoare poveşti inedite despre noul volum, dar şi despre ce a însemnat creaţia acestuia, sunt bineveniţi la eveniment.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER